Om mig

En ensamstående mamma till underbara Emma som har ett brinnande intresse för pyssel och skapande. Återbruk är min melodi då jag älskar att få gamla odugliga saker som någon tänker kasta bort till något roligt och lite oväntat. Målar på skoj och lär mig allt eftersom, samma med sömnaden, lär mig eftersom. Ofta pysslar vi tillsammans jag och Emma då barn har en förmåga att se sådant som vi vuxna ofta missar.

 

3 tankar om “Om mig

  1. Tusen tack för alla fina ord på vår sida. Det är så kul att höra att ni blir inspirerade av våra pyssel! Jag tycker själv att det är ovärderligt att få pyssla med min dotter men det är ibland lite svårt att veta om våra läsare gillar det vi gör eller inte. Så igen – tusen tack! Och har ni önskemål om pyssel ni vill att vi ska ta tag i så hör av er!

  2. Hej, hur beställer man ugglor? Pris från 50 kr beror det på storlek eller? Gillar verkligen de ugglorna som sitter på bordet med grönt tyg med rosa blommor och vita prickar ser det ut som? Vill gärna ha en eller två (beroende på pris) i grönt/rosa eller lila, blommigt och prickigt är ju himla fint. Jag skriver min epost!

Lämna en kommentar